Úvodní strana » Články » Naučná stezka ZŽ! na ANIMAL TECH (Brno, dne 8. 9. 2021)

Naučná stezka ZŽ! na ANIMAL TECH (Brno, dne 8. 9. 2021)

Na brněnském výstavišti se od 5. do 8. září 2021 bude konat mezinárodní veletrh pro živočišnou výrobu ANIMAL TECH (společně s Národní výstavou hospodářských zvířat).

Stejně jako v předchozích letech se výstavy zúčastní i náš projekt Zemědělství žije! Na veletrhu budeme ve spolupráci s Výzkumným ústavem pro živočišnou výrobu (farma Netluky, Praha 10) realizovat naučnou stezku pro děti.

Na středu 8. září budou pro děti kromě stanovišť připraveny i křížovky nebo osmisměrky. Pro zvídané hlavy máme nachystané také odměny. Letos budeme rozdávat nové edukativní omalovánky se zemědělskou tematikou (nakreslila Z. Onderová) s pastelkami.

Zájemce o naučnou stezku prosíme, aby se zapisovali na středu (8. 9.) na konkrétní časy do sdíleného formuláře, který je k dispozici zde. Školní zájezdy viz informace na tomto odkaze.

Těšíme se s vámi na viděnou!

Stezka BVV.jpg

Aktuality

  • Poskytli jsme záštitu soutěže Mladý zemědělec

    Poskytli jsme záštitu soutěže Mladý zemědělec, která je určena žákyním a žákům 7. a 8. tříd základních škol a jejím cílem je zvýšit povědomí žáků o zemědělství.

  • Zdravé stravování podpoří projekt „Půl talíře"

    Včera byla oficiálně zahájena kampaň projektu „Půl talíře“, který má za cíl propagovat zdravější stravování mezi Čechy. Tato kampaň, podpořená Evropskou unií a Farmou Bezdínek ze společnosti Dobré družstvo, klade důraz na konzumaci čerstvé zeleniny a ovoce jako nezbytné součásti vyvážené stravy.

Projekt je realizován s finanční podporou
Ministerstva zemědělství.