Úvodní strana » Články » Najdi se v zemědělství! (soutěž pro středoškoláky)

Najdi se v zemědělství! (soutěž pro středoškoláky)

Chceš si vyzkoušet, nakolik dokážeš druhé zaujmout? Rád prezentuješ svoje názory? Chceš zviditelnit obor, který studuješ?

Zapoj se do naší soutěže pro youtubery!

Zemědělský svaz ČR připravil pro studenty středních škol se zaměřením na zemědělství youtuberskou soutěž nazvanou Nenech svůj talent ležet ladem. Najdi se v zemědělství!

Cílem krátkého videa, které jednotlivec nebo skupina studentů natočí, je rozšířit povědomí o zemědělských oborech u žáků základních škol, kteří jsou v osmém nebo devátém ročníku a rozhodují se o své budoucnosti.

Kam směřovat? Proč studovat zemědělství? Jaké dovednosti mi škola dá? Jaké uplatnění se mi pak nabízí? Jak využít svůj talent, cit pro přírodu, inovativní myšlení? To všechno jsou otázky, na něž by žáci mohli prostřednictvím krátkého videa dostat odpověď.

Vzhledem ke složité situaci s pandemií předpokládáme realizaci soutěže v září–listopadu tohoto roku, ale ani videím natočeným v tomto školním roce (květen–červen 2021) se nebráníme – zahrneme je do celkového vyhodnocení, které bude probíhat na podzim 2021.

Chceš se o soutěži dozvědět víc? Přihlas se do ní buď prostřednictvím vedení své školy, nebo kontaktuj organizátorku soutěže Terezu Halovou na emailové adrese halova@zscr.cz.20200616_103524.jpg

20200616_132208.jpg

Aktuality

Projekt je realizován s finanční podporou
Ministerstva zemědělství.