Úvodní strana » Články » Interaktivní teorie

Interaktivní teorie

Chladnější dny nutí žáky poznávat zemědělství z jejich školních lavic, a tak je teoretická výuka vedena nejen odborným výkladem a vzájemnou diskusí, ale také hrou.

Díky vzdělávacímu programu Zemědělství žije! mohou žáci využívat naučné materiály tohoto projektu. Ať už jsou to sešity plné hravých úkolů, poznávací karty, zemědělská videa, nebo dokonce interaktivní hry, vždy se jedná o oblíbené řešení pátečního odpoledne.

Martina Kličková

Fotogalerie: Agroenvironmentální kroužek ZD Sloupnice

​​​​

Aktuality

  • Jarní zemědělec 2024

    Na Výstavišti Lysá nad Labem právě probíhá 58. veletrh zemědělství, zahrádkářství a potravinářství, Jarní zemědělec 2024. Letošní ročník je spojen s výstavou zemědělské techniky. Náš stánek Zemědělství žije! najdete uprostřed zvířecího pavilonu. Navštivte nás, můžete si zasoutěžit v poznávání zvířat, zemědělských plodin, semen, či si zkusit své znalosti na naučné stezce o zemědělství. Jsme tu pro všechny věkové kategorie, od předškoláků po středoškoláky, až do neděle 24.3.

  • Zemědělství žije! i v Praze

    Prosinec byl pro nás ve znamení besed na základních školách v Praze. Navštívili jsme Základní školu Korunovační na Letné a Základní a mateřskou školu Jaroslava Seiferta na Žižkově. Povídání a poznávací soutěže doprovázela vánoční atmosféra a mnoho smíchu. Těšíme se na další setkání.

Projekt je realizován s finanční podporou
Ministerstva zemědělství.