Úvodní strana » Články » Excelentní soutěžící na výstavě zemědělské techniky v Kámeni

Excelentní soutěžící na výstavě zemědělské techniky v Kámeni

Ve dnech 15. – 16. září 2021 proběhla celostátní kontraktační výstava a předvádění zemědělské techniky v Kámeni (u Pacova). Akci navštívily tisíce lidí a nechyběl na ní ani náš stánek Zemědělství žije!

Na rozdíl od jiných akcí k našemu stánku tentokrát zamířilo daleko víc mužů, kterých tu přece jenom bylo vzhledem k charakteru akce násobně mnohem víc než maminek s dětmi. Přilákala je naše poznávací karta Traktory. Třeba přiznat, že při poznávání traktorů jich většina excelovala. Není se čemu divit – všechny traktory byly k vidění na letištní ploše kolem nás a mnoho tatínků už s nimi  stihlo své ratolesti seznámit velmi detailně.  

WhatsApp Image 2021-09-16 at 16.21.07.jpgHrad Kámen ztracený mezi stroji.

Aktuality

  • Poskytli jsme záštitu soutěže Mladý zemědělec

    Poskytli jsme záštitu soutěže Mladý zemědělec, která je určena žákyním a žákům 7. a 8. tříd základních škol a jejím cílem je zvýšit povědomí žáků o zemědělství.

  • Zdravé stravování podpoří projekt „Půl talíře"

    Včera byla oficiálně zahájena kampaň projektu „Půl talíře“, který má za cíl propagovat zdravější stravování mezi Čechy. Tato kampaň, podpořená Evropskou unií a Farmou Bezdínek ze společnosti Dobré družstvo, klade důraz na konzumaci čerstvé zeleniny a ovoce jako nezbytné součásti vyvážené stravy.

Projekt je realizován s finanční podporou
Ministerstva zemědělství.